dijous, 7 de juny del 2012

Festa fi de curs

Enguany des de l’AMPA hem plantejat una festa de fi de curs diferent...
Sabem que al més de juny hi ha molts actes de cloenda d’extraescolars, festes, la revetlla de Sant Joan,.. i pensem en la poca disponibilitat de les famílies i també amb la crisis que d’una manera o altre afecta a tothom, es per això que hem decidit fer una festa per als nens, on els pares no hagin de pagar res i els nens gaudeixin amb els seus companys de classe i professors/es.
Hem organitzat per el divendres 22 de juny (últim dia d’escola) un dinar gratuït per a tots els alumnes del centre de 1,30 a 3,00h. i després de  3 a 4,30 h. hi haurà música i festa de l’escuma.  Per tant heu de portar el vostre/s fill/s a les 9,30h. a l’escola com sempre i recollir-lo a les 4,30h.  A partir de les 3 els pares hi esteu convidats.
Recordeu portar una muda de recanvi i tovallola per als nens.
El menú el portarà “Catering Vilanova”, i si el temps ho permet els nens dinaran al pati de l’escola. El menú es el següent:

Aperitiu: patates xips, olives, formatge,... 
Primer: Amanida de pasta
Segòn: Pollastre rostit Postres: Gelat
Beguda: Aigua i refrescos

CAL DEIXAR LA BUTLLETA  QUE US HEM PASSAR A CADA ALUMNE A LA BÚSTIA DE L’AMPA ABANS DEL DIVENDRES 15 DE JUNY, PER TAL DE PODER FER LA COMANDA DEL MENJAR AL CATERING.

_______________________________________

Este año desde el AMPA hemos planteado una fiesta de fin de curso diferente ...
Sabemos que en el mes de junio hay muchos actos de clausura de extraescolares, fiestas, la verbena de San Juan, .. y pensamos en la poca disponibilidad de las familias y también con la crisis que de un modo u otro afecta a todos, es por eso que hemos decidido hacer una fiesta para los niños, donde los padres no tengan que pagar nada y los niños disfruten con sus compañeros de clase y profesores / as.
Hemos organizado para el viernes 22 de junio (último día de escuela) una comida gratis para todos los alumnos del centro de 1,30 a 3,00 h. y después de 3 a 4,30 h. habrá música y fiesta de la espuma. Por lo tanto debes llevar tu / s hijo / sa las 9,30 h. en la escuela como siempre y recogerlo a las 4,30 h. A partir de las 3 los padres estáis invitados.
Recuerde llevar una muda de recambio y toalla para los niños.
El menú lo llevará "Catering Vilanova", y si el tiempo lo permite los niños comerán en el patio de la escuela. El menú es el siguiente:

Aperitivo: patatas chips, aceitunas, queso, ...
Primero: Ensalada de pasta
Segundo: Pollo asado Postre: Helado
Bebida: Agua y refrescos


SE TIENE QUE DEJAR LA HOJA QUE OS HEMOS PASADO A  CADA ALUMNO EN EL BUZÓN DEL AMPA ANTES DEL VIERNES 15 DE JUNIO, PARA PODER HACER EL PEDIDO DE LA COMIDA EN EL CATERING.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada