dilluns, 21 de novembre del 2011

REFLEXIONS DE LA JUNTA

Reflexions de la JUNTA DE L'AMPA després de la reunió del 17 de novembre de 2011.

Degut als aconteixements succeïts durant la reunió del dijous 17 de novembre de 2011, creiem oportú donar-vos la idea del que esperem dels socis de l'AMPA.

L'AMPA és una entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares de l'escola que lliure i voluntàriament s'hi associen, està reconeguda legalment en el Registre d'Associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya.

El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col.laboració entre pares i mares, direcció de l'escola i mestres.

La nova junta de l'AMPA ens esforcem perquè les activitats que organitzem surtin el millor possible, sóm conscients que es poden cometre errors per la manca d'experiència, però tots sóm humans i amb educació i coherència anirem millorant, agrairem els vostres comentaris, sempre que siguin critiques constructives i ens ajudin a millorar, però no tolerarem:

L'agressió verbal, els insults ni les recriminacions cap a qualsevol membre de la Junta per motius personals o relacionats amb les decisions preses per la Junta.

Creiem que estem tots capacitats per arreglar els problemes personals entre persones fora d'aquestes reunions, no cal muntar un circ davant la resta de pares, les reunions de l'AMPA permeten als pares i a les mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l'escola i sobre temes educatius d'abast més general, sempre dins del diàleg i la bona educació.

Creiem en el diàleg i el treball en equip, tenim il.lusió i ganes per dur aquest projecte endavant i ens agradaria contar amb el vostre suport.

La Junta de l'AMPA
Divendres 18 de novembre de 2011



Reflexiones de la JUNTA DEL AMPA tras la reunión del 17 de noviembre de 2011.

Debido a los acontecimientos sucedidos durante la reunión del jueves 17 de noviembre de 2011, creemos oportuno darles la idea de lo que esperamos de los socios del AMPA.
El AMPA es una entidad sin ánimo de lucro que agrupa a los padres y madres de la escuela que libre y voluntariamente se asocian, está reconocida legalmente en el Registro de Asociaciones y sus funciones están reguladas por un Decreto de la Generalitat de Cataluña.Su funcionamiento se basa en el diálogo y en la colaboración entre padres y madres, dirección de la escuela y maestros.La nueva junta del AMPA nos esforzamos para que las actividades que organizamos salgan lo mejor posible, somos conscientes de que se pueden cometer errores por la falta de experiencia, pero todos somos humanos y con educación y coherencia iremos mejorando, agradeceremos sus comentarios, siempre que sean críticas constructivas y nos ayuden a mejorar, pero no toleraremos: 

La agresión verbal, los insultos ni las recriminaciones hacia cualquier miembro de la Junta por motivos personales o relacionados con las decisiones tomadas por la Junta.

Creemos que estamos todos capacitados para arreglar los problemas personales entre personas fuera de estas reuniones, no hay que montar un circo ante el resto de padres, las reuniones del AMPA permiten a los padres y a las madres reflexionar y opinar sobre el funcionamiento cotidiano de la la escuela y sobre temas educativos de alcance más general, siempre dentro del diálogo y la buena educación.

Creemos en el diálogo y el trabajo en equipo, tenemos ilusión y ganas para llevar este proyecto adelante y nos gustaría contar con vuestro apoyo.

La Junta del AMPA
Viernes 18 de noviembre de 2011

4 comentaris:

  1. Entenc l'escola com un punt de trobada de l'educació, les bones relacions i el dialeg entre persones.
    Docents,nens, mares i pares, crec que hem de ser, tots, protagonistes d'aquest esmentat punt de trobada.
    Crec que l'educació comença amb l'exemple i aquest no es tant sols responsabilitat dels mestres.
    Opino que les families hem de recolsar, reforçar tot el que signifiqui, sigui material ó inmaterial la recerca de la millora de el creixement humà e intelectual dels nostres fills.
    Una bona relació amb el claustre es igual d'important que una cordial i positiva entesa entre tots els pares i mares del centre.
    De fet, la nostra mainada apren mirant tant a una banda com a cap a l'altre.

    Fa un temps vaig participar activament en la primera junta d 'Ampa i vaig ser més conscient de l'importància de tot l'esmentat fins ara.
    Avui, només vull dir amb aquestes paraules que agraeixo, avalo i dono tot el meu suport al gran equip de persones que componen l'actual grup que volen tirar endavant, iniciatives i projectes destinats a fer millors persones als nostres fills i filles.

    Situacions irracionals, poc respectuoses i amb violència, mai poden ser bones.
    Viure-les dintre del marc de l'escola son simplement vergonyes e inacceptables.

    A tothom demano col.laboració, comprensió i respecte cap a les persones que regalen part del seu preciós temps a ajudar, a mimar de que tots els nens de l'escola siguin un dia protagonistes d'un mon millor. Un mon en el que el respecte, violència pugui quedar fora de les nostres vides.

    Silvina, Jenny, Silvia, Montse....... i per igual a tots els altres membres de la junta, GRÀCIES !!!!

    Ho feu bé, molt bé i sempre podreu comptar amb aqueste mare, amiga....

    Montse Blanco

    ResponElimina
  2. Crec que parlo en nom de tots els membres de la junta. Gràcies Montse per aquesta carta. Ens dóna encara més força.

    ResponElimina
  3. gRÀCIES mONTSE PEr les teves paraules, crec en cada un dels punts exposats per tu en aquesta carta, els agraïments són sempre benvinguts i afegiria que les persones que avui formem part de la junta intentem fer el millor possible tot el que implica l'AMPA així com també ho faran les persones que vinguin darrere nostre. L'AMPA és de tots i a cadascú li toca participar-hi en un moment concret, ni millor ni pitxor, senzillament el temps que pot i vol dedicar-li l'energi que requereix vetllar pels nostres fills i filles.
    Gràcies i quedeu tots convidats !
    Silvina

    ResponElimina
  4. a quien pueda interesar.paso de malos rroyos en las reuniones,parese mas una batalla que otra cosa espero que se pida disculpa a los padres por el mal rrato que nos hicieron pasararpas.los problemas personales que se queden en cada casa.y todavia nos piden que los emigrantes nos integremos cuando ustedes mismos no son capases de haser las cosas bien. ni tan siquiera por los niños refleccinen y lleguen algun acuerdo creo que las personas que estan trabajando actualmente por los niños lo estan haciendo bien y yo los motivos a que sigais asi dejando mi nombre la katy .si la pueden leer en la proxima reunion se los agradeceriaom icieron pasar

    ResponElimina