dimarts, 22 de novembre del 2011

MERCAT DE NADAL

MERCAT DE NADAL

Organitzem un “Mercat de Nadal” el dia 8 de desembre (dijous)
de 10 del matí a 7 de la tarda, a la plaça de l’església i zona dispensari.

Totes les parades estaran ateses per voluntaris i membres de l’AMPA ja que els elaboradors de productes ens els deixen en dipòsit i l’AMPA serà la que s’encarregarà de vendre els productes, comptem amb la col.laboració dels establiments del poble i d’empreses i artesans voluntaris de la zona.

És un mercat pensat i creat amb il·lusió, però sobretot estructurat i pensat per a dinamitzar el poble i el seu comerç.

De moment tenim de 15 a 20 parades d'articles varis i hem convidat a l'AMPA de la llar d'infants de Riumors a posar també parada.

Demanem la col.laboració als pares, avis, tiets i tothom que en tingui ganes,...  a venir el dia 8 a ajudar-nos a muntar, gestionar i vendre a les parades. Si teniu possibilitats d'aportar més parades o productes, parleu amb algún membre de L'AMPA que ho gestionarem.

Si esteu interessats en col.laborar podeu enviar un mail a: ampafortia@gmail.com


MERCADO DE NAVIDAD

Organizamos un "Mercado de Navidad" el día 8 de diciembre (jueves)
de 10 a 7 de la tarde, en la plaza de la iglesia y zona dispensario. 
Todas las paradas estarán atendidas por voluntarios y miembros del AMPA ya que los elaboradores de productos nos los dejan en depósito y el AMPA será la que se encargará de vender los productos, contamos con la colaboración de los establecimientos del pueblo y de empresas y artesanos voluntarios de la zona. 
Es un mercado pensado y creado con ilusión, pero sobre todo estructurado y pensado para dinamizar el pueblo y su comercio. 
De momento tenemos de 15 a 20 paradas de artículos varios y hemos invitado al AMPA de la guardería de Riumors a poner también parada. 
Pedimos la colaboración a los padres, abuelos, tíos y todos los que tenga ganas, ... a venir el día 8 a ayudarnos a montar, gestionar y vender en las paradas. Si tiene posibilidades de aportar más paradas o productos, hable con algún miembro de La AMPA que lo gestionaremos. 
Si está interesado en colaborar puede enviar un mail a: ampafortia@gmail.com

5 comentaris:

 1. Vindrem dues persones, al mercat de Nadal, per ajudar

  El que no sabem encara es l hora.

  Per vosaltres a quina hora estaria millor ???

  Montse

  ResponElimina
 2. aii jo e escrit un comentari no se si sa vist pro jo le escrit jijijji

  ResponElimina
 3. ai pues no le vist ara el neu comentari joe bueno i torno aiiii jo nu vaix pasar molt be vaix asta casi tot el dia pro vaix disfrutar molt amb molt bona cumpañia i si sa fa una altra fira pudeu conpar en ni i amb els neus roscos jijijijij oleeeeeeee ampa molt cullunuts i tot mol bent organitxt sous collunuts i cullunudas jijijjijijiji oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ResponElimina
 4. ole ole ole ola lililiillilil

  ResponElimina
 5. oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ResponElimina