dijous, 10 de novembre del 2011

FOTOGRAFIES DE NADAL

El dissabte 5 de novembre , d'11 a 1 del matí vàrem fer les fotos de Nadal al centre Agrícola.
L'AMPA vàrem muntar un plató i amb la col.laboració de la nostra fotògrafa: la Silvina, vàrem fer una sessió molt divertida de fotos. Tot va anar molt bé i les fotos han quedat xulissimes!!
D'aquí pocs dies us farem arribar les còpies a totes les famílies que es van apuntar a aquesta activitat.
Hem decidit també, que com que la sessió va donar molt de si, us gravarem un dvd amb totes les fotos fetes de cada nen o grup de germans.


Us adjuntem mostra de com han quedat algunes de les nadales i fotos:


El sábado 5 de noviembre, de 11 a 1 de la mañana hicimos las fotos de Navidad en el centro Agrícola. El AMPA montamos un plató y con la colaboración de nuestra fotógrafa: la Silvina, hicimos una sesión muy divertida de fotos. Todo fue muy bien y las fotos han quedado chulísima! En pocos días os haremos llegar las copias a todas las familias que se apuntaron a esta actividad. 
Hemos decidido también, que como la sesión dio mucho de sí, le grabaremos un dvd con todas las fotos tomadas de cada niño o grupo de hermanos.

3 comentaris:

  1. Eiiiiii
    Per l'any vinent.... les mares es podràn afegir?????jajajaj

    M'encanten aquestes fotos, son xulissiiiiimes !!!

    Endevant !!!!

    ResponElimina
  2. I tant, mares, pares, de fet ja hi ha qui va fer les fotos del nen o la nena afegint papa mama, tot es posible si es fa amb diversió !
    Silvina

    ResponElimina
  3. per aquelles mares que no van porta als nens als tallers de nadal,vam pasa una tarda molt maca y els nens van fer uns traballs molt macos i imaginatius us combido a que el dijous 8,als compreu en el mercat de nadal,notrobareu res mes macu.

    ResponElimina