divendres, 30 de març del 2012

PEP QUÍMIC A L'ESCOLA

SETMANA CULTURAL " LA CIÈNCIA A L'ESCOLA"

Aquesta setmana del 26 al 30 d'abril, l'escola ha realitzat moltíssimes activitats relacionades amb la ciència, els alumnes han fet gimcana, han vist cinema i han fet un munt d'experiments.... l'AMPA ha volgut col.laborar portant l'actuació de 

SÓNIA MORET  I PEP QUíMIC 


SÓNIA MORET: (Doctorada en Química i actualment professora de Química de secundària a l'institut Cendrassos de Figueres) 
PEP QUíMIC (Pep Anton Vieta Corcoy, Nascut a Blanes el 1986 i llicenciat en  Ciències Químiques per la Universitat de Girona, 2009, i Master in Medicinal Chemistry and Molecular Design per la mateixa UdG, 2011.
Actualment està estudiant de Doctorat al Departament de Química de la UdG. Porta a terme una recerca en química computacional a l’Institut de Química computacional (IQC) de la UdG i accions de divulgació i comunicació de la ciència a la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la mateixa UdG.)

L'actuació es va realizar el dijous 29 de març de 3 a 4,30, i va ser molt interessant, els nens van apendre, riure, gaudir i no van deixar de sorpendre's en tota l'actuació.
La sessió d'experiments estava dedicada als gasos, fent reflexió sobre les emissions de CO2 i l'escalfament global, tot passant-nos ho bé amb experiments de química recreativa.
L'actuació va constar d'un video introductori i tot seguit els alumnes de 1er a 6è, van poder col.laborar en els experiments curiosos i divertits que els nostres químics convidats van fer, uns es van realitzar a la biblioteca i d'altres a baix al pati. Una experiencia molt enriquidora!!

Us deixem algunes imatges de l'actuació:
















3 comentaris:

  1. Ostres quina experiència més interessant! Tots fan cara d'estar gaudint molt. Tot vivenciant els experiments, segur que tots els nens i nenes aprendran alguna cosa que no oblidaran mai. Gràcies Sònia, gràcies Pep i gràcies AMPA

    ResponElimina
  2. Una experiència molt enriquidora que sovint en escoles petites com la nostra no ens podem permetre moltes gràcies AMPA.

    ResponElimina
  3. Les cares ja ho diuen tot, qué bé s'ho van passar !!

    ResponElimina