dilluns, 9 de desembre del 2013

IL.LUMINEM FORTIÀ



DIVENDRES 6 DE DESEMBRE, es va cel.lebrar a Fortià el tercer Mercat de Nadal, amb bona afluencia de gent malgrat la tramuntanan que va bufar a la tarda, el dia va ser complert, amb mercat d'artesania, tallers i infables per a la mainada i xocolatada popular.  Per tancar la jornada es va il.luminar l'interior de l'eglesia amb espelmes i l'arbre dels desitjos. El projecte de l'AMpa de l'escola Teresa de Pallejà i Bruno Perex, va ser tot un éxit.
FOTOGRAFIA DE XAVIER ARNAU.

2 comentaris:

  1. Felicito l'AMPA per la tasca que dia rere dia està duent a terme. Una tasca que no és senzilla i que necessita el suport de tota la comunitat educativa (famílies, escola, Ajuntament,...).
    La fira va ser, tot i el vent capritxòs, una gran activitat i la il·luminada de l'església una acció amb molt d'encant.
    Encoratjo l'AMPA a seguir endavant i aplaudeixo la tasca que està fent. Si el vent de l'any passat no us va espantar per tornar a muntar la Fira d'enguany, res us ha de fer trontollar perquè tot el que feu ho feu pel bé dels alumnes i la nostra estimada escola. A munt, sempre a munt!

    ResponElimina
  2. Tot i que aquest any no vam poder venir a la Fira, felicito a tots els membres de l'AMPA i col.laboradors per tota la feina feta i per totes les hores que hi dediqueu, que de ben segur són moltes més de les que ens imaginem!!! Gràcies!!!! N.C.

    ResponElimina