dilluns, 7 de maig del 2012

CASAL ESPORTIU ESTIU 2012

Una vegada realitzat el sondeig del casal d’estiu i després de valorar la resposta més solicitada, el casal esportiu per a nens/es de 3 a 12 anys per aquest juliol i agost de 2012, el realitzarà l’empresa Diversport Empresa de Serveis Esportius SC, l’horari del casal serà finalment de matins: de 8,45 a 13,15. Es per aixó que aquest divendres dia 11 de maig  a les 9 del vespre al casal d’avis us convoquem a la reunió informativa amb la responsable de Diversport per tal de que ens expliqui tots els detalls i activitats del casal.
El casal estarà obert a 20 alumnes cada mes i es tindrà amb compte l’ordre d’inscripció, aquest mateix divendres a la reunió s’obrirà la llista d’assistents.

Una vez realizado el sondeo del casal de verano y después de valorar la respuesta más solicitada, el casal deportivo para niños / as de 3 a 12 años para este julio y agosto de 2012, lo realizará la empresa Diversport Empresa de Servicios Deportivos SC, el horario del casal será finalmente de mañanas: de 8,45 a 13,15. Es por eso que este viernes día 11 de mayo a las 9 de la noche al hogar de ancianos os convocamos a la reunión informativa con la responsable de Diversport para que nos explique todos los detalles y actividades del centro.
El casal estará abierto a 20 alumnos cada mes y se tendrá cuidado el orden de inscripción, este mismo viernes en la reunión se abrirá la lista de asistentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada