dijous, 8 de març del 2012

PANDA RAID

El material entregat par part de l'Escola Teresa de Pallejà, viatja ja cap a Marroc, de les mans de Pere Bret, adjuntem el mail que ens ha fet arribar de felicitació a l'escola:


"Bon dia, tenim ja encaixat el material escolar obtingut i volem donar-vos les gràcies per la feina feta.
Estem molt contents pel material obtingut de l'escola Tereja de Pallejà de Fortià i voldríem fer-los saber diverses coses:
1-El material que s'ha donat és tot nou de trinca!
2-S'han obtingut uns 10 kg. aproximadament.
3-Agraïr de totes totes la feina feta per l'AMPA.
4-Agraïr a totes les famílies que hi han posat el seu granet de sorra alhora de portar material.
5-I moltes coses coses més.......

Parlant ara en primera persona i com a pare d'alumne de l'escola Teresa de Pallejà de Fortià, em sento molt orgullós d'aquesta escola ja que la finalitat de tot això no era obtenir el màxim de material possible sinó de fer-ne una col.laboració amb escoles que no disposen de recursos i concienciar als nens de que n'hi ha d'altres que no tenen el que ells, i crec s'ha aconseguit.
Us voldria fer saber que:
De totes les recolectes que s'han fet, la nostra (escola de Fortià) ha estat la MILLOR!!. Hem aconseguit recollir més material i de més qualitat que qualsevol de les que s'han fet, passant per davant d'escoles amb 450 alumnes...
Per tot això i molt més, us dono les gràcies Ampa per la feina feta i no oblidar-me de donar les gràcies a totes les famílies que hi han aportat el material.
Un cop més en aquesta escola (i només fa 2 anys que la meva filla hi és) podem sentir-nos orgullosus d'aquesta i de l'ampa que hi ha i hi ha hagut.
ORGULLÓS DE L'ESCOLA DE FORTIÀ MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!!!!!!!!
  
PERE BRET"


SORTIDA DEL PANDA RAID EL 2 DE MARÇ DES DE MADRID:


ALGUNES IMATGES DE LES PRIMERES ETAPES DEL PANDARAID 2012 :





Si voleu seguir l'aventura ho podeu fer a  la web oficial: http://www.pandaraid.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada