dilluns, 29 d’octubre del 2012

LOTERIA DE NADAL


Benvolguts/des, des de l’AMPA demanem la col.laboració de totes les famílies per a la venda de talonaris de loteria de NADAL. Cada talonari està compost de 10 butlletes de 3,00 € cadascuna.
Agraïrem ens aboneu la quantitat recaptada abans del divendres 24 de novembre de 2011, de no ser així, haureu d’abonar l’import total del talonari.
Si preveieu que no podeu vendre algunes participacions abans d’aquesta data també us demanem que ens torneu les butlletes sobrants per tal de poder-lo vendre per altres mitjans.
Per altra banda, si teniu possibilitats de vendre més d’un talonari, contacteu amb algun membre de l’AMPA i us en facilitarem més.


_________________________________

Estimados / as, desde el AMPA pedimos la colaboración de todas las familias para la venta de talonarios de lotería de Navidad. Cada talonario está compuesto de 10 boletos de 3,00 cada una .Agradeceremos nos abone la cantidad recaudada antes del viernes 24 de noviembre de 2011, de no ser así, deberá abonar el importe total del talonario. Si prevé que no puede vender algunas participaciones antes de esa fecha también os pedimos que nos volváis los boletos sobrantes para poder vender por otros medios. Por otra parte, si tiene posibilidades de vender más de un talonario, contactar con algún miembro del AMPA y os facilitaremos más.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada